24.4.2012

Helppo mangopasha

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 dl vaahtoutuvaa vanilja-kastiketta (9 % rasvaa)
2 dl maitorahkaa
½ sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunamehua
1 tuore, kypsä mango tai 250 g pakastettuja mangokuutioita

Valmistusohje

Helppo mangopasha valmistuu kädenkäänteessä.

1. Sekoita maitorahkan joukkoon sitruunan kuoriraaste ja mehu (pese sitruuna hyvin).

2. Vaahdota vaniljakastike ja nostele rahkaseoksen joukkoon.

3. Leikkaa kypsä mango pitkittäin kiven molemmilta puolilta. Ruuduta hedelmäliha kuoressaan ja käännä kuori kuperaksi. Irrota kuutiot kuoresta pienellä terävällä veitsellä suoraan kulhoon. Tai käytä pakastekuutioita, jotka voit pilkkoa pienemmiksi paloiksi. Säästä osa koristeeksi.

4. Annostele rahka annosmaljoihin ja nosta päälle mangokuutioita

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi