
Helppo mangopasha
Helppo mangopasha valmistuu kädenkäänteessä.
Ainekset
- 2 dl vaahtoutuvaa vanilja-kastiketta (9 % rasvaa)
- 2 dl maitorahkaa
- ½ sitruunan raastettu kuori
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tuore, kypsä mango tai 250 g pakastettuja mangokuutioita
Valmistusohje
1. Sekoita maitorahkan joukkoon sitruunan kuoriraaste ja mehu (pese sitruuna hyvin).
2. Vaahdota vaniljakastike ja nostele rahkaseoksen joukkoon.
3. Leikkaa kypsä mango pitkittäin kiven molemmilta puolilta. Ruuduta hedelmäliha kuoressaan ja käännä kuori kuperaksi. Irrota kuutiot kuoresta pienellä terävällä veitsellä suoraan kulhoon. Tai käytä pakastekuutioita, jotka voit pilkkoa pienemmiksi paloiksi. Säästä osa koristeeksi.
4. Annostele rahka annosmaljoihin ja nosta päälle mangokuutioita
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous