Reseptit

Helppo mustikkajäätelö

14.7.2019 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Niclas Mäkelä / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Helppo mustikkapiirakan makuinen herkkujäätelö valmistuu lähes itsekseen ja ilman jäätelökonetta. Tarvitset vain pakastimen!

Ainekset

Helppo mustikkajäätelö:

250 g tuoreita mustikoita
2 rkl sitruunamehua
5 dl vispikermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
2 digestivekeksiä

Valmistusohje

1. Perkaa mustikat ja soseuta ne sitruunamehun kanssa. Paseeraa seos siivilän läpi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kerman joukkoon kondensoitu maito ja mustikkasose. Vatkaa seos tasaiseksi.

3. Murskaa keksit muruiksi. Valuta kermaseos sopivan kokoiseen astiaan, ja ripottele päälle keksimurut. Pyöräytä lusikalla keksimurut kevyesti raidoiksi seoksen joukkoon.

4. Peitä astia kelmulla ja pakasta yön yli.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme