Helppo mustikkajäätelö
Helppo mustikkapiirakan makuinen herkkujäätelö valmistuu lähes itsekseen ja ilman jäätelökonetta. Tarvitset vain pakastimen!
Ainekset
Helppo mustikkajäätelö:
- 250 g tuoreita mustikoita
- 2 rkl sitruunamehua
- 5 dl vispikermaa
- 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
- 2 digestivekeksiä
Valmistusohje
Mustikkajäätelö valmistuu ilman jäätelökonetta näin helposti:
1. Perkaa mustikat ja soseuta ne sitruunamehun kanssa. Paseeraa seos siivilän läpi.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kerman joukkoon kondensoitu maito ja mustikkasose. Vatkaa seos tasaiseksi.
3. Murskaa keksit muruiksi. Valuta kermaseos sopivan kokoiseen astiaan, ja ripottele päälle keksimurut. Pyöräytä lusikalla keksimurut kevyesti raidoiksi seoksen joukkoon.
4. Peitä astia kelmulla ja pakasta mustikkajäätelö yön yli.
Vinkki: Kokeile myös muita jäätelömakuja – nappaa parhaat jäätelöohjeet
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet vegaanisen jäätelön
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous