
Herukka-banaanipannari
Herukka-banaanipannari mukailee ranskalaista pannukakkua, joka saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi ja meheväksi.
Ainekset
Herukka-banaanipannari
- 2 kananmunaa
- 3/4 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 dl kuohukermaa
- 25 g voita sulatettuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1/2 tl kardemummaa
- 1/4 tl suolaa
- 200 g herukoita
- 1 banaani viipaleita
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
Herukka-banaanipannari tehdään helposti näin:
1. Vaahdota kananmunat ja sokerit.
2. Lisää joukkoon kerma ja voisula. Lisää myös vehnäjauhot, kardemumma ja suola.
3. Levitä puolet herukoista ja banaaniviipaleet voideltuun keskikokoiseen (n. 20 x 25 cm) uunivuokaan tai valurauta- paistinpannuun (halkaisija n. 22 cm). Kaada päälle taikina ja lisää loput herukat.
4. Paista pannukakkua 190- asteisessa uunissa 30–40 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja taikina on pannarin keskeltä painettaessa pehmeä mutta ei löysä.
5. Jäähdytä hieman ja tarjoa herukka-banaanipannari vaniljajäätelön tai vaniljasokerilla maustetun ranskankerman kera.
Katso myös: Mansikkapannukakku
Katso myös Kotiliesi.fi: Hollantilainen pannukakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous