Reseptit

Hyvän aamun lohikolmiot

Teksti:
Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 viipaletta ruisvuokaleipää
  • 2 viipaletta grahampaahtoleipää
  • 200 g savustettua lohta
  • 6 tl majoneesia
  • 100 g jäävuorisalaattia
  • pieni nippu tilliä
  • 2 viipaletta sitruunaa

Valmistusohje

1. Voitele leivät majoneesilla ja päällystä kaksi tummaa ja kaksi vaaleaa viipaletta lohella.

2. Hienonna jäävuorisalaattia ja tilliä ja asettele lohen päälle.

3. Poista sitruunaviipaleista kuori, leikkaa ne pikku paloiksi ja asettele mausteeksi salaatin päälle.

4. Aseta vaaleat leivät tummien lohileipien päälle ja lisää päällimmäiseksi majoneesilla voidellut, tummat viipaleet.

5. Kiedo tiukasti folioon, säilytä jääkaapissa ja leikkaa leivät kolmioiksi ennen tarjoilua.

X