Hyvän aamun lohikolmiot
Ainekset
- 4 viipaletta ruisvuokaleipää
- 2 viipaletta grahampaahtoleipää
- 200 g savustettua lohta
- 6 tl majoneesia
- 100 g jäävuorisalaattia
- pieni nippu tilliä
- 2 viipaletta sitruunaa
Valmistusohje
1. Voitele leivät majoneesilla ja päällystä kaksi tummaa ja kaksi vaaleaa viipaletta lohella.
2. Hienonna jäävuorisalaattia ja tilliä ja asettele lohen päälle.
3. Poista sitruunaviipaleista kuori, leikkaa ne pikku paloiksi ja asettele mausteeksi salaatin päälle.
4. Aseta vaaleat leivät tummien lohileipien päälle ja lisää päällimmäiseksi majoneesilla voidellut, tummat viipaleet.
5. Kiedo tiukasti folioon, säilytä jääkaapissa ja leikkaa leivät kolmioiksi ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous