Juureskakku
Porkkanaa, lanttua ja juuresselleriä. Tässä ainekset maistuvaan juureskakkuun.
Ainekset
- 500 g porkkanaa
- 400 g lanttua
- 200 g juuriselleriä
- 3 rkl juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
- veitsenkärjellinen suolaa
- veitsenkärjellinen rouhittua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori juurekset ja leikkaa juustohöylällä ohuiksi lastuiksi. Aseta vuoan pohjalle leivinpaperi-suikale. Lado juurespalat kerroksittain uunivuokaan. Sipaise juureskerrosten väliin juoksevaa rasvaa ja ripottele väleihin suolaa ja valkopippuria.
2. Paista kakkua 200 asteessa uunin keskitasossa 30 minuuttia, jotta se saa hieman väriä. Peitä vuoka foliolla ja anna kypsyä vielä tunnin ajan tai kunnes juurekset tuntuvat pehmeiltä.
3. Anna jäähtyä. Nosta juureskakku vuoasta ja lämmitä tarjolle tuotaessa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous