Juustogratinoidut uunipersimonit
Juustogratinoidut uunipersimonit sopivat sekä alkuruokasi viinietikkakastikkeella silatun salaatin kera tai jälkiruoaksi sellaisenaan.
Ainekset
Juustogratinoidut uunipersimonit
- 4 persimonia
- 50 g parmesaania raastettuna
- 75 g sinihomejuustoa
- 3 rkl hienonnettua rosmariinia
- pekaanipähkinöitä paahdettuina
Valmistusohje
Juustogratinoidut uunipersimonit tehdään helposti näin:
1. Pese ja kuivaa persimonit. Puolita ne kannasta kärkeen.
2. Aseta puolikkaat leivinpaperilla peitetylle uunipellille leikkuupinta ylöspäin. Jos ne eivät meinaa pysyä pystyssä, leikkaa pyöreältä puolelta pieni pala pois.
3. Nypi parmesaaniraaste ja sinihomejuusto sekaisin, ja jaa seos persimonien pinnalle.
4. Gratinoi 220-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
5. Rouhi paahdetut pekaanipähkinät ja ripottele rouhe uunista tulleille persimoneille.
6. Tarjoa juustogratinoidut uunipersimonit hieman jäähtyneinä.
Katso myös: Paahdetut persimonit ja kanelikerma
Katso myös Kotiliesi.fi: Persimontartaletti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous