Reseptit

Kaaliwingsit

16.9.2019 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Suosittujen kanansiipien vegeversio valmistuu kukka- tai parsakaalista. Mausteiset ja makoisiksi paahdetut kaalinkukinnot saavat lisäpotkua chilidipistä.

Ainekset

Kaaliwingsit:

1 kg parsa- tai kukkakaalia
1 1/2 dl vettä
1 1/2 dl kikhernejauhoja
2 rkl seesamiöljyä
2 rkl Sriracha-chilikastiketta
1-2 rkl hunajaa
1 tl savupaprikajauhetta
1/2 tl suolaa

Chilidippi:

200 g laktoositonta ranskankermaa
1 dl korianteria hienonnettuna
2 rkl Sriracha-chilikastiketta
1/4 tl suolaa
(1/2 punainen chili)

Valmistusohje

1. Paloittele kaali nupuiksi.

2. Sekoita veteen kikhernejauho, öljy ja mausteet. Anna turvota hetki.

3. Upota kaalit taikinaan ja nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille.

4. Paista wingsejä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme