Kala-perunavuoka
Kala-perunavuokaan voit käyttää mitä vain vaaleita kalafileitä.
Ainekset
- 300 g vaaleita kalafileitä
- ¾ tl suolaa
- pieni nippu tilliä
- pieni nippu ruohosipulia
- muutama oksa kynteliä
- 1 dl vettä
- 800 g jauhoisia perunoita
- 1 rkl rypsiöljyä
- 4 dl maitoa
- 2 kananmunaa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa fileet ruodottomiksi, viipaloi ja ripota niille hiukan suolaa.
2. Hienonna tilli, ruohosipuli ja kynteli ja sekoita munamaito.
3. Öljyä vuoka ja lado ainekset kerroksittain vuokaan, ripauta kerroksille hiukan suolaa.
4. Kaada munamaito vuokaan ja kypsennä tunnin verran 200 asteessa. Vahdi, ettei pinta tummu loppuvaiheessa.
5. Tarkista kypsyys ja tarjoa vihreän salaatin kanssa.
1286 kJ (310 kcal) annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous