Kantarelleilla täytetty uunisiika
Sienillä ja tuorejuustolla täytetty uunisiika on huippumehevää. Tarjoa lisänä keitettyjä tai öljyllä siveltyjä, uunissa paistettuja pieniä siiklejä. Jos paistat perunat uunissa, varaa kypsymiseen aikaa puolisen tuntia.
Ainekset
- 1 siika (noin 600 g) suomustettunaja fileoituna
- suolaa
- pippuria
- 75 g kantarellituorejuustoa
- 3 rkl silputtua tilliä
- 3 dl kantarelleja
- voita
Valmistusohje
1. Silppua kantarellit ja paista silppu voissa kypsäksi. Anna jäähtyä.
2. Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla. Levitä tuorejuusto toiselle fileistä. Lisää päälle tilli ja kantarellisilppu. Paina päälle toinen siikafilee. Kypsennä siikaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen tai uunissa paistettujen perunoiden ja tomaattien kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous