Karpalo-suklaahillo
Karpalo-suklaahillo on suussa sulava herkku, jonka vaikka antaa joululahjaksi ystävälle tai nauttia itse lettujen kanssa.
Ainekset
Karpalo-suklaahillo
- 200 g pakastekarpaloita
- 3 rkl vettä
- 4 dl muscovadosokeria
- 100 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus vähintään 70 %)
Valmistusohje
Karpalo-suklaahillo tehdään näin helposti:
1. Nosta karpalot, vesi ja sokeri kattilaan ja anna kiehua ilman kantta 10 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.
2. Purkita karpalo-suklaahillo puhtaisiin purkkeihin. Anna lahjaksi tai nauti lettujen tai vohveleiden kanssa.
Saatat pitää myös pikantista karpalohillokkeesta tai jouluisesta karpaloilla höystetystä granolasta.
Katso myös Kotiliesi.fi:stä Suklaapossu-blogin joululahjavinkki: Helppo puolukka-valkosuklaafudge karpaloilla
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous