
Katkarapuleipä Toast Skagen
Ainekset
Toast skagen
- 4 4 viipaletta leipää
- voita
päälle:
- 300 g katkarapuja
- 1 nippu tilliä (pieni)
- 1 nippu nippu ruohosipulia (pieni)
- 1 dl majoneesia
- 1 dl smetanaa
- 1 rkl dijoninsinappia
- rouhittua valkopippuria
Lisäksi:
- 4 rkl muikun- tai siianmätiä
- tilliä
- sitruunaa
Valmistusohje
Toast Skagen eli katkarapuleipä tehdään näin:
1. Tee ensin leipien päällysseos. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut. Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita majoneesi, smetana ja sinappi keskenään. Mausta seos valkopippurilla. Sekoita joukkoon katkaravut sekä hienonnettu tilli ja ruohosipuli.
2. Poista leipäviipaleista kuoret. Voit myös ottaa viipaleista muotilla esimerkiksi pyöreitä paloja. Paahda ja voitele leipäviipaleet tai paista ne molemmilta puolilta voissa paistinpannussa. Nosta pannussa paistetut leipäviipaleet talouspaperin päälle valumaan.
3. Jaa katkarapuseos tasaisesti leipäviipaleille.
4. Koristele toast skagen -leivät mädillä, tillillä ja sitruunalla. Käytä katkarapuleivän koristeluun muikun tai siian mätiä.
5. Tarjoa katkarapuleipien kanssa kuohuviiniä.
Lisää ideoita: Vietnamilaiset kevätrullat katkarapu-mangotäytteellä – lounaaksi, illanistujaisiin tai piknik-koriin
Katso myös Kotiliesi.fi: Katkaraputartar
Kommentit
Katsoit varmaan jotain toista reseptiä. Tässä ei ollut sipulia.
Kommentit
Alkuperäiseen skageniin ei kuulu sipuli missään muodossa. Eli tämä ei ole toast skagen
Katsoit varmaan jotain toista reseptiä. Tässä ei ollut sipulia.
Jag gillar inte det, jag äter dem alla till frukost.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous