Kikherne-sipulisalaatti
Nauti tämä kevyt, herkullinen ja maukas Kikherne-salaatti täysjyväsämpylän kanssa.
Ainekset
- 3 dl kikherneitä
- 5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2-3 salottisipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl öljyä
- pieni pala chiliä
- 1 tl tuoretta inkivääriä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 4 oksaa tuoretta timjamia
koristeluun:
- 1 limetti
Valmistusohje
Valmista kikherne-salaatti näin:
- Liota kikherneet yön yli runsaassa vedessä. Heitä liotusvesi pois. Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä noin tunti. Voit myös käyttää säilöttyjä kikherneitä.
- Leikkaa salottisipulit ja valkosipulinkynsi silpuksi. Kuullota silppu pannulla.
- Leikkaa chili silpuksi ja raasta inkivääri.
- Mausta jäähtynyt silppu etikalla, chilillä, inkiväärillä ja timjamilla. Lisää sekaan kikherneet.
- Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Sekoita välillä. Tarkista maku ja koristele annokset huolellisesti pestyn limetin lohkoilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous