Kuohuva avokadokeitto
Kuohuva avokadokeitto on oiva esimerkki huolettomasta ja helppotekoisesta kasariruoasta, joka sopii tämänkin päivän tyyliin.
Ainekset
Kuohuva avokadokeitto
- 4 avokadoa
- 1 sitruunan mehu
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 tl suolaa
- 2 dl ranskankermaa tai smetanaa
- 5 dl kuivaa siideriä tai kuohuviiniä
Pinnalle
- 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohje
1. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kuoresta monitoimikoneen tai tehosekoittimen kulhoon. Lisää sekaan sitruunamehu, valkosipuli, mausteet ja ranskankerma. Soseuta sileäksi.
2. Lisää valmiiseen soseeseen kuohujuoma juuri ennen keiton tarjoamista. Viimeistele kuohuva avokadokeitto hienonnetulla ruohosipulilla.
Katso myös: Avokadokeitto ja paahdettuja kikherneitä
Katso myös Kotiliesi.fi: Kylmä keitto avokadosta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous