Lämmin kalasalaatti
Ainekset
- 400 g fileoitua kalaa (siikaa, kuhaa, ahventa)
- raastettua parmesaania
- 1 pieni fenkoli
- 1 pussi pakasteherneitä
- 100 g vihreitä papuja
- 1 nippu retiisejä
- 5 dl kalalientä
- sitruunamehua
- oliiviöljyä
- tuoretta minttua ja basilikaa
Valmistusohje
1. Kuumenna kalaliemi, mausta sitruunamehulla. Leikkaa fenkoli viipaleiksi. Kypsennä viipaleita papujen kanssa noin 5 minuuttia. Lisää herneet ja kuumenna.
2. Paista kalapaloja öljyllä sipaistussa pannussa pari minuuttia puoleltaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Jaa lämmin kasvisseos syville lautasille, valuta pinnalle vähän öljyä. Lisää puolitetut retiisit ja tuoreyrtit. Nosta päälle kalapalat ja raasta pinnalle parmesaania.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous