Lämmin riisisalaatti
Riisisalaatti saa makua fenkolista, tomaateista ja oliiveista.
Ainekset
- 2 dl seitsemän lajin riisisekoitusta (Uncle Bens)
- 1 fenkoli
- 2 rkl oliiviöljyä
- rasiallinen (200 g) kirsikkatomaatteja
- 10 mustaa kivetöntä oliivia
- ruukullinen roomansalaattia
Valmistusohje
1. Keitä riisisekoitus kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta riisit huolella. Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
2. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista fenkolit kypsiksi, kauniin ruskeiksi. Lisää kuumalle pannulle halkaistut kirsikkatomaatit, riisiseos sekä oliivit. Lämmitä seos nopeasti muutaman kerran pannua pyöräyttämällä ja revi joukkoon roomansalaatti. Tarjoa lämmin riisisalaatti vaikka kalan lisukkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous