Reseptit

Lämmin riisisalaatti

Riisisalaatti saa makua fenkolista, tomaateista ja oliiveista.

Teksti:
Katri Schröder

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl seitsemän lajin riisisekoitusta (Uncle Bens)
  • 1 fenkoli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • rasiallinen (200 g) kirsikkatomaatteja
  • 10 mustaa kivetöntä oliivia
  • ruukullinen roomansalaattia

Valmistusohje

1. Keitä riisisekoitus kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta riisit huolella. Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

2. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista fenkolit kypsiksi, kauniin ruskeiksi. Lisää kuumalle pannulle halkaistut kirsikkatomaatit, riisiseos sekä oliivit. Lämmitä seos nopeasti muutaman kerran pannua pyöräyttämällä ja revi joukkoon roomansalaatti. Tarjoa lämmin riisisalaatti vaikka kalan lisukkeena.

X