2 viipaletta
ruisvuokaleipää, (kuitua väh. 10 %, esim. Real)
1 viipale
täysjyvävehnäpaahtoleipää
3 tl
kevytmajoneesia (rasvaa 15 %)
100 g
savustettua lohta
50 g
jäävuorisalaattia
pieni nippu
tilliä
2 viipaletta
sitruunaa
Valmistusohje
Voitele leivät majoneesilla. Päällystä vaalea viipale ja toinen tummista viipaleista lohella. Revi salaatti ja hienonna tilli ja asettele lohen päälle.
Poista sitruunaviipaleista kuori, leikkaa ne pikku paloiksi ja asettele salaatin päälle. Aseta sitten vaalea leipä tumman päälle ja lisää päällimmäiseksi tumma viipale.
Jos valmistat kolmiot jo illalla, kiedo leipä tiukasti folioon, säilytä jääkaapissa ja leikkaa kolmioiksi juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous