17.4.2012

Mansikka-jogurttisooda

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

2 dl rasvatonta vaniljajogurttia
250 g mansikoita
1 rkl sitruunanmehua
2 rkl hunajaa
4 dl kivennäisvettä

Valmistusohje

1. Kaada jogurtti kahdeksaan jääpalamuottiin. Anna jäätyä yön yli pakkasessa.

2. Soseuta peratut mansikat sauvasekoittimella ja mausta sitruunamehulla ja hunajalla.

3. Nosta jokaiseen lasiin kaksi jäädytettyä jogurttipalaa ja valuta päälle mansikkasosetta. Täytä lasit kivennäisvedellä. Aseta lasiin pilli sekä pitkä lusikka. Tarjoile heti.

440 kJ (105 kcal) 1 annos

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *