Marinoitu marja-hedelmäsalaatti
Marinoitu marja-hedelmäsalaatti saa ihastuttavan makuvivahteen vaahterasiirapilla ja kardemummalla maustetussa kastikkeessa.
Ainekset
Marja-hedelmäsalaatti:
- 200 g tuoretta ananasta
- 200 g viinirypäleitä
- 100 g pensasmustikoita
- 200 g vadelmia
- 20 g tuoretta minttua lehtinä
Kastike:
- 1 dl appelsiinimehua
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1/4 tl kardemummaa
Valmistusohje
1. Kuori ananas, poista kova keskiosa ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
2. Pese ja puolita viinirypäleet. Puhdista marjat tarvittaessa.
3. Kokoa ainekset kerroksittain pieniin säilykepurkkeihin tai kannellisiin muovirasioihin.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike purkkeihin marja-hedelmäsalaattien päälle.
5. Sulje purkit ja kääntele niin, että kastike maustaa salaatit kauttaaltaan.
Katso myös: Marja-hedelmäsalaatti
Kotiliesi.fi: Itämainen hedelmäsalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous