Mausteiset lanttutikut
Marokkolaisesta keittiöstä tuttu ras el hanout -mausteseos sopii täydellisesti lantun lempeäksi maustajaksi ja tasapainottaa sen pientä kitkeryyttä.
Ainekset
Mausteiset lanttutikut
- 600 g lanttua
- 3 rkl öljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl ras el hanout -mausteseosta
- 1 tl suolaa
Lisäksi:
- 1 dl raastettua parmesaania
- 1 dl granaattiomenan siemeniä
- 1 dl hienonnettua korianteria
Valmistusohje
1. Kuori lanttu, viipaloi ja leikkaa viipaleet tikuiksi. Levitä lanttutikut leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljyä, hunajaa, ras el hanout -maustetta ja suolaa.
2. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia, kunnes lantut tuntuvat pehmeiltä. (Jos haluat, voit kypsentää samalla pellillä broilerin nuijia, jotka kypsyvät samassa ajassa.)
3. Raasta valmiiden lanttutikkujen päälle parmesaania. Lisää granaattiomenan siemenet ja hienonnettu korianteri.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous