Mustikkavaahto
Mustikkavaahto on loppusilaus maittavalle aterialle. Toki tätä herkkua voi nauttia vaikka välipalaksi tai hemmottelevaksi iltapalaksikin.
Ainekset
- 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (rasvaa 9 %)
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 13 %)
- 1 tl vaniljasokeria
- 1–2 rkl sitruunamehua
- 2 dl mustikoita
- 0.5 dl vehnäleseitä
Valmistusohje
- Vaahdota vaniljakastike. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto ja mausta se vaniljasokerilla. Jos haluat hieman kirpeämpää makua, lisää myös tilkka sitruunamehua.
- Yhdistä vaniljavaahto ja tuorejuusto. Sekoita joukkoon mustikat ja leseet.
- Pane tarjolle jälkiruokamaljoihin tai esimerkiksi kauniisiin kahvikuppeihin. Koristele annokset leseillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous