Reseptit

Nektariini­-fetanyytit

3.8.2019 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Hunajaisen hedelmäiset grillinyytit maistuvat lisukkeena tai keveänä ateriana sellaisenaan. Suolainen fetajuusto ja makeat nektariinit ovat ihania yhdessä!

Ainekset

Nektariini­-fetanyytit:

6 dl kypsää viljariisiä (esim. speltti, kaura)
4 rkl öljyä
6 nektariinia
200 g fetajuustoa
1/2 punainen chili
1/2 dl pinjansiemeniä
4 rkl hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
tuoreita yrttejä (esim. minttu, basilika)

Valmistusohje

1. Voitele folio öljyllä ja annostele päälle viljariisiä, halkaistut nektariinit, murustettu feta, hienonnettu chili sekä siemenet. Valuta päälle öljyä, hunajaa, suolaa ja pippuria.

2. Sulje foliot nyyteiksi ja grillaa miedolla lämmöllä. Viimeistele annokset yrteillä.

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme