Nopeat pannurieskat
Nopeat pannurieskat valmistuvat ilman vaivaamista ja kohotusta pannulla paistaen. Lämpimät leipäset sopivat vaikka brunssipöytään tarjottaviksi.
Ainekset
Nopeat pannurieskat
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 200 g turkkilaista jogurttia
Voiteluun:
- 50 g voita
- (1 valkosipulinkynsi)
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti ja sekoita taikina tasaiseksi.
2. Jaa taikina kahdeksaan palaan, pyörittele palloiksi. Kauli taikinapallot halkaisijaltaan 12 cm:n kokoisiksi litteiksi leiviksi.
3. Sulata voi ja halutessasi mausta murskatulla valkosipulilla.
4. Kuumenna valurautapaistinpannu ilman rasvaa. Paista aina kaksi leipää kerrallaan melko kuumalla pannulla noin puoli- toista minuuttia puoleltaan.
5. Voitele leivät heti paistamisen jälkeen voisulalla ja kääri leivinpaperin sisään odottamaan tarjoamista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous