Reseptit

Nopeat pannurieskat

17.11.2018 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Niclas Mäkelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Nopeat pannurieskat valmistuvat ilman vaivaamista ja kohotusta pannulla paistaen. Lämpimät leipäset sopivat vaikka brunssipöytään tarjottaviksi.

Ainekset

Nopeat pannurieskat

4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
200 g turkkilaista jogurttia

Voiteluun:

50 g voita
(1 valkosipulinkynsi)

Valmistusohje

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti ja sekoita taikina tasaiseksi.

2. Jaa taikina kahdeksaan palaan, pyörittele palloiksi. Kauli taiki- napallot halkaisijaltaan 12 cm:n kokoisiksi litteiksi leiviksi.

3. Sulata voi ja halutessasi mausta murskatulla valkosipulilla.

4. Kuumenna valurautapaistinpannu ilman rasvaa. Paista aina kaksi leipää kerrallaan melko kuumalla pannulla noin puoli- toista minuuttia puoleltaan.

5. Voitele leivät heti paistamisen jälkeen voisulalla ja kääri leivinpaperin sisään odottamaan tarjoamista.

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *