Nyhtökaurapyttipannu
Uudet perunat ovat kesän parasta antia. Nyhtökaurasta ja uusista perunoista syntyy moderni ja maukas pyttipannu.
Ainekset
Nyhtökaurapyttipannu:
- 600 g keitettyjä uusia perunoita
- 200 g keitettyä kukkakaalia
- 2 rkl voita
- 1 pkt/ 250 g nyhtökauraa
- nippu kesäsipulia hienonnettuna
- suolaa ja mustapippuria
- 4 kananmunaa
Kastike:
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- 2 tl hunajaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sinappia
- 0,5 dl tuoretta minttua hienonnettuna
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita ensin kastikkeen ainekset keskenään kulhossa ja jätä tekeytymään.
2. Viipaloi perunat ja paloittele kukkakaali. Kuumenna voi isolla paistinpannulla tai muurikalla. Lisää perunat ja kukkakaalit. Paista kunnes ne saavat väriä. Lisää myös nyhtökaura, sipuli sekä suolaa ja mustapippuria. Paista muutama minuutti aineksia aina välillä käännellen.
3. Paista toisella pannulla kananmunat.
4. Jaa pyttipannu lautasille, lisää päälle kananmunat ja viimeistele annos jogurttikastikkeella.
Jos et löydä nyhtökauraa, voit korvata sen nyhtöpossulla tai -kanalla tai ruskistetulla jauhelihalla.
Lisää ruokia nyhtökaurasta:
Kotiliesi.fi: Nyhtökaura-tomaatti-mozzarellapizza
Kommentit
”Jos et löydä nyhtökauraa, voit korvata sen nyhtöpossulla tai -kanalla tai ruskistetulla jauhelihalla.”
Erinomainen neuvo kun tuotteen kohdeyleisö on ne jotka nimenomaan haluavat jostain syystä/mielenhäiriöstä lihaa VÄLTTÄÄ.
Kommentit
”Jos et löydä nyhtökauraa, voit korvata sen nyhtöpossulla tai -kanalla tai ruskistetulla jauhelihalla.”
Erinomainen neuvo kun tuotteen kohdeyleisö on ne jotka nimenomaan haluavat jostain syystä/mielenhäiriöstä lihaa VÄLTTÄÄ.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous