Paahdettu fetasalaatti
Kreikkalainen salaatti saa uutta jujua uunissa paahtamalla. Lämmin fetasalaatti maistuu herkulta myös leivän päällä.
Ainekset
Paahdettu fetasalaatti:
- 500 g kirsikkatomaattia
- 200 g fetajuustoa
- 1 punasipuli
- 1 dl mustia oliiveja
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 sitruunan mehua
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ripaus mustapippuroa
- ripaus suolaa
Lisäksi:
- salaatinlehtiä ja yrttejä (esim. basilika)
Valmistusohje
1. Pane tomaatit ja feta voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja mausteet.
2. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää vuokaan salaatinlehtiä ja yrttejä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous