Paahdettu palsternakkalevite
Ainekset
- 400 g palsternakkaa
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl pehmeää maapähkinälevitettä (luomu)
- 2 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Sipaise leivällesi paahdettua palsternakkalevitettä ja leipäsi ei muuta kaipaakaan.
1. Kuori palsternakat ja leikkaa pituussuunnassa neljään osaan. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta päälle oliiviöljy ja kääntele ainekset sekaisin.
2. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes palsternakat täysin pehmenevät ja saavat hieman väriä.
3. Nosta lämpimät palsternakat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon maapähkinälevite, sitruunamehu ja ripaus suolaa. Aja tasaiseksi tahnaksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous