Paahdetut appelsiinit
Paahdetut appelsiinit maustetaan ihanasti rosmariinilla. Tässä helppo ja terveellinen herkku vaikkapa viikonloppubrunssille. Nauti appelsiinit greipin tapaan pikkulusikalla kovertamalla.
Ainekset
Paahdetut appelsiinit
- 4 appelsiinia
- 1 oksa tuoretta rosmariinia
- 3 rkl fariinisokeria
Valmistusohje
Paahdetut appelsiinit tehdään helposti näin:
1. Leikkaa appelsiinien molemmista päistä ohut viipale pois ja halkaise ne sitten keskeltä. Nosta puolikkaat leikkuupinta ylöspäin leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
2. Hienonna rosmariini ja hiero se fariinisokerin kanssa sekaisin niin, että yrtin aromit irtoavat tehokkaasti sokeriin. Ripottele sokeri appelsiinipuolikkaiden pinnoille.
3. Kuumenna uunin grillivastukset ja paahda appelsiineja niiden alla 3–5 minuuttia niin, että pinta saa hieman väriä.
4. Jäähdytä paahdetut appelsiinit hieman ennen tarjoilua.
Katso myös: Uuniappelsiinit
Katso myös Kotiliesi.fi: Karamellisoitu verigreippi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous