Paahdetut viikunat ja ilmakuivattu kinkku
Paahdetut viikunat ovat superihania! Paistaminen herättää viikunoissa makeuden ja nostaa esiin maukkaat aromit.
Ainekset
Paahdetut viikunat
- 6 kypsää viikunaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- suolaa
- mustapippuria
- 200 g bufala mozzarellaa
- n. 80 g ilmakuivattua kinkkua
Kastike
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamicoa
- 1 rkl vadelmamehua (tai mustaherukkamehua)
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Paahdetut viikunat ja ilmakuivattu kinkku tehdään helposti näin:
1. Puolita viikunat.
2. Kuumenna öljy ja voi paistinpannulla ja paista viikunat kauniin ruskeiksi leikkuu pinnaltaan. Käännä ne ja anna vielä lämmitellä pannulla hetki. Nosta sivuun.
3. Revi lautasille mozzarella ja ilmakuivatut kinkkuviipaleet. Nosta päälle paistetut viikunat.
4. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta annosten päälle. Tarjoa paahdetut viikunat ja ilmakuivattu kinkku heti.
Katso myös: Antipastosalaatti
Katso myös Kotiliesi.fi: Sopiva salaatti joka tilanteeseen – 10 herkullista ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous