Papu-tomaatti-kasviskeitto
Tämä kasviskeitto syntyy nopeasti kypsyvistä kasviksista. Tomaatti, kesäkurpitsa ja pavut tuovat makua tähän keittoon.
Ainekset
- 2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 chilipalko
- 2 kesäkurpitsaa
- 500 g tomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2–3 rkl tomaattipyreetä
- 3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
- 2 laakerinlehteä
- 2 rkl hunajaa
- n. 1,2 l vettä
- suolaa ja mustapippuria
- 100 g vihreitä papuja paloina
- 200 g edamamepapuja
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit, valkosipulinkynnet ja chili. Kuutioi kesäkurpitsat ja tomaatit.
2. Kuumenna oliiviöljy kattilassa, ja kuullota sipulit ja chili pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, timjami, laakerinlehdet sekä hunaja. Sekoita ja lisää kesäkurpitsat ja tomaatit sekä vesi. Kiehauta ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia.
3. Lisää sitten paloitellut vihreät pavut ja edamamepavut. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla, hauduta vielä kannen alla noin 15 minuuttia.
4. Lisää lopuksi runsaasti hienonnettua basilikaa ja tarjoile.
Maista myös näitä ihania keittoja:
Kotiliesi.fi: Kukkakaali-linssikeitto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous