
Parmankinkkuun käärityt persimonit
Parmankinkkuun käärityt persimonit ovat ihanaa sormisyötävää. Uuni antaa paahdetuille persimonlohkoille lämpimän aromin.
Ainekset
Parmankinkkuun käärityt persimonit:
- 2 kypsää persimonia
- 1 pkt parmankinkkua
- tuoretta basilikaa
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria
Lisäksi
- cocktailtikkuja
Valmistusohje
Parmankinkkuun käärityt persimonit tehdään helposti näin:
1. Pese ja kuivaa persimonit. Leikkaa kanta pois ja lohko molemmat hedelmät 4–6 lohkoksi.
2. Kierrä lohkojen ympärille parmankinkkua ja paketoi mukaan aina pari basilikanlehteä. Kiinnitä kinkkuviipaleet lohkojen ympärille cocktailtikuilla.
3. Nostele lohkot leivinpaperilla peitetylle uunipellille, valuta päälle hieman oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla.
4. Paahda lohkoja 225- asteisessa uunissa noin kahdeksan minuuttia. Nostele parmankinkkuun käärityt persimonit tarjoiluvadille.
Lue myös: Persimon, sharon ja kaki – näin tunnistat kypsän hedelmän ja teet parhaat herkut
Katso myös: Rapeat parmankinkkukääröt
Katso myös Kotiliesi.fi: Jamón Serranoa ja melonia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous