rapeat parmankinkkukääröt
Rapeiden parmankinkkuviipaleiden väliin rullataan rucolaa sekä pecorinojuustoa.
Reseptit

Rapeat parmankinkkukääröt

Aina ihanat Italian maut, pecorino sekä rucola, on kääräisty nkkurullan sisään.
Teksti: Sanna Kekäläinen Kuvat: Paula Kukkonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g pecorino-juustoa
  • 5 viipaletta aurinkokuivattua tomaattia
  • 10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 1 ruukku rucolaa
  • muutama kierros mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Rapeat parmankinkkukääröt täytetään pecorino-juustolla ja kasviksilla. kinkkurullan  Sopivan suolainen parmankinkkukäärä  sopii hyvin kutsujen naposteltavaksi.

Viipaloi pecorino-juusto ohuiksi, suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit puoliksi. Levitä kinkkuviipaleet työpöydälle. Rullaa jokaisen viipaleen sisään pala juustoa, puolikas aurinkokuivattu tomaati sekä salaattia. Mausta mustapippurilla.

X