Parmesaanikana
Parmesaanikana tuo arkibroileriin uutta jujua. Rapsakka parmesaanikuorrute kätkee sisäänsä kanan paistileikkeet. Paistileikkeet sopivat loistavasti uunissa kypsennettäviksi, sillä rasvaisina ne pysyvät mehevinä. Tarjoa parmesaanikanan kanssa sitruunankuorella ja -mehulla maustettuja gnoccheja tai pastaa.
Ainekset
Parmesaanikana
- 600 g kanan paistileikkeitä
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria rouhittuna
- 50 g voita
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 dl tavallisia tai pankokorppujauhoja
- 100 g parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Parmesaanikana tehdään helposti näin:
1. Laita paistileikkeet leivinpaperin päälle pellille. Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla. Sulata voi ja puserra valkosipuli joukkoon. Voitele leikkeet voisulalla.
2. Raasta parmesaani raastimen karkealla terällä. Yhdistä raaste korppujauhoihin. Painele seos paistileikkeiden pinnalle.
3. Kypsennä parmesaanikana 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes niiden pinta on rapea ja kauniin ruskea.
Katso myös: Näin broilerista saa uunissa mehevää ja maukasta – parhaat ohjeet arkeen ja viikonlopun aterialle
Katso myös Kotiliesi.fi: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous