Parsakaali-risotto
Ainekset
- 1 iso parsakaali
- 3 rkl voi-öljyseosta
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1–2 rkl sitruunamehua
- 1 dl parmesaaniraastetta
- suolaa
- pippuria
- paahdettuja pähkinöitä
Valmistusohje
Parsakaali”risotto” saa makua valkosipulista ja parmesaanista.
1. Jauha parsakaalin kannat muruiksi monitoimikoneessa. Silppua kukinnot pieniksi paloiksi.
2. Kuumenna seosta 3–5 minuuttia voi-öljyseoksessa. Lisää muut ainekset. Tarjoa kuumana.
Katso myös:
Parsakaali-papusalaatti, Ruoka.fi
Parsakaali-pähkinävokki, Ruoka.fi
Parsakaalisosekeitto, Kotiliesi.fi
Kommentit
Päivän naurut, kiitokset kommentista, nyt on kirjoitusvirhe korjattu.
Kommentit
parskalaali”risotto” :DDD
Päivän naurut, kiitokset kommentista, nyt on kirjoitusvirhe korjattu.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous