8.5.2012

Parsakaali-pähkinävokki

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 parsakaali
½ sipulia
2 rkl hienonnettuja pähkinöitä
1 rkl öljyä
tilkka vähäsuolaista soijaa ja hunajaa
1 dl keitettyä täysjyväriisiä

Valmistusohje

Parsakaali-pähkinävokki valmistetaan parsakaalista, sipulista, hienonnetuista pähkinöistä ja riisistä.

Jaa parsakaali kukinnoiksi ja puolita kukinnot. Suikaloi sipuli. Kuumenna vokissa öljy ja lisää ainekset. Paista sekoitellen kunnes kaali on sopivan kypsää. Mausta soijalla ja hunajalla. Nauti riisin kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi