Reseptit

Parsakaali-pähkinävokki

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 parsakaali
  • ½ sipulia
  • 2 rkl hienonnettuja pähkinöitä
  • 1 rkl öljyä
  • tilkka vähäsuolaista soijaa ja hunajaa
  • 1 dl keitettyä täysjyväriisiä

Valmistusohje

Parsakaali-pähkinävokki valmistetaan parsakaalista, sipulista, hienonnetuista pähkinöistä ja riisistä.

Jaa parsakaali kukinnoiksi ja puolita kukinnot. Suikaloi sipuli. Kuumenna vokissa öljy ja lisää ainekset. Paista sekoitellen kunnes kaali on sopivan kypsää. Mausta soijalla ja hunajalla. Nauti riisin kanssa.

X