
Peltiburgeri
Peltiburgeri valmistuu simppelisti pellillä uunissa, ja voit kokata niitä helposti kerralla isommallekin porukalle. Nachot rapeuttavat suutuntuman, salsa ja guacamole tuovat makuun kivasti twistiä.
Ainekset
Peltiburgeri
- 4 burgerisämpylää
- 4 rkl majoneesia
- 1 dl tomaattisalsaa
- 4 cheddarjuustoviipaletta
- 4 viipaletta pekonia
Jauhelihapihvit
- 400 g jauhelihaa, broilerin tai naudan
- 1 tl burger-maustesuolaa
Lisäksi
- maustekurkkuviipaleita
- rapeaa salaattia
- nachoja
- guacamolea
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihapihvien ainekset kulhossa. Muotoile jauhelihamassa neljäksi pihviksi.
2. Avaa burgersämpylät ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä sämpylöiden pohjapuolille tomaattisalsaa ja nosta päälle jauhelihapihvit. Levitä lopuille sämpylänpuolikkaille majoneesia sekä cheddarjuusto- ja pekoniviipaleet. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
3. Täytä peltiburgeri rapealla salaatilla, maustekurkulla, nachoilla ja guacamolella. Aseta täytteiden päälle sämpylöiden kannet.
Katso myös: Pellillinen texmexpizzaa
Katso myös Kotiliesi.fi: Briossisämpylät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous