Porkkanalettuihin kätketyt kasvikset
Kaikkihan rakastavat lettuja. Näiden lettujen taikinassa on porkkanaa ja täytteenä rapsakaksi paistettuja kasvisuikaleita.
Ainekset
- 3 dl hienoa porkkanaraastetta
- 3 munaa
- 4 dl kevyt- tai soijamaitoa
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja (osa voi olla ohraa)
- 1 tl suolaa
Paistamiseen
- öljyä tai voita
Täyte
- 2 porkkanaa
- 1/2 paprikaa
- 1 nauris tai pala lanttua
- 2 dl pakastemaissia
- suolaa
- pippuria
Päälle
- pehmeää cheddar-ruokajuustoa (Koskenlaskija)
Valmistusohje
Raasta porkkanat. Sekoita munat maitoon. Lisää jauhot, suola ja porkkanaraaste. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota puolisen tuntia. Leikkaa kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
Paista taikina voissa tai öljyssäohuiksi räiskäleiksi. Kuumenna paistinpannulla 1 rkl öljyä ja paista kasvikset pikaisesti juuri ja juuri kypsiksi. Lisää maissi ja kuumenna. Mausta kasvikset.
Jaa täytettä lettujen päälle, käännä letut kahtia. Valuta päälle juustoa.
Vinkki: Paista ylitse jäävä taikina letuiksi samalla vaivalla ja tarjoa letut välipalana marjojen tai hillon kanssa.
Katso myös:
Porkkanakeitto, Ruoka.fi
Porkkanapyörykkäpasta, Ruoka.fi
Porkkana-fetatorttu, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous