Possua, pinaattia ja sieniä
Tarjoa possua, pinaattia ja sieniä tumman riisin kanssa.
Ainekset
- 500 g porsaan ulkofileetä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1/2-1 rkl kokojyväsinappia
- 1 dl lihalientä
- 2 rkl ranskankermaa (17%)
- pieni nippu sileälehtistä persilijaa
- 1 sipuli varsineen
- 200 g syötäväksi käsiteltyjä sieniä (tatteja, kantarelleja, herkkusieniä)
- 300 g pinaattia
- veitsenkärjellinen suolaa
- veitsenkärjellinen vastarouhittua pippuria
Valmistusohje
1. Anna lihan lämmetä hetki huoneenlämmössä, puhdista, huuhdo ja pilko kasvikset .
2. Leikkaa liha viipaleiksi ja paista kevyesti öljytyllä pannulla, lisää sinappi, lihaliemi ja ranskankerma. Hauduta muutama minuutti.
3. Paista öljytyllä pannulla sipuli ja sieniviipaleet, lisää pinaatti ja kääntele hetki.
4. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria ja tarjoa possun sekä kastikkeen kera. Koristele persiljasilpulla. Lisäkkeeksi voi tarjota tummaa riisiä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous