Reseptit

Possua, pinaattia ja sieniä

Tarjoa possua, pinaattia ja sieniä tumman riisin kanssa.

Teksti:
Soili Soisalo

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g porsaan ulkofileetä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1/2-1 rkl kokojyväsinappia
  • 1 dl lihalientä
  • 2 rkl ranskankermaa (17%)
  • pieni nippu sileälehtistä persilijaa
  • 1 sipuli varsineen
  • 200 g syötäväksi käsiteltyjä sieniä (tatteja, kantarelleja, herkkusieniä)
  • 300 g pinaattia
  • veitsenkärjellinen suolaa
  • veitsenkärjellinen vastarouhittua pippuria

Valmistusohje

1. Anna lihan lämmetä hetki huoneenlämmössä, puhdista, huuhdo ja pilko kasvikset .

2. Leikkaa liha viipaleiksi ja paista kevyesti öljytyllä pannulla, lisää sinappi, lihaliemi ja ranskankerma. Hauduta muutama minuutti.

3. Paista öljytyllä pannulla sipuli ja sieniviipaleet, lisää pinaatti ja kääntele hetki.

4. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria ja tarjoa possun sekä kastikkeen kera. Koristele persiljasilpulla. Lisäkkeeksi voi tarjota tummaa riisiä.

X