Punajuuri sour -cocktail
Korkeavuorenkadun Latva-viinibaarin palkittu drinkkilista on villi ja innovatiivinen. Mielenkiintoisten Punajuuri Sour -cocktailin luoja on baarimestari Jesse Auvinen.
Ainekset
- 2 cl punajuurisiirappia
- 2 cl tuorepuristettua sitruunamehua
- 1 kananmunanvalkuainen
- 1-2 tippaa Angostura-appelsiinibitteriä
- 4 cl bourbonviskiä
Valmistusohje
Valmista sokeriliemi lakka-omenaohjeen mukaan, mutta korvaa vesi luomupunajuurimehulla. Mittaa kaikki ainekset ravistimeen ja kuivasheikkaa eli ravista ilman jäitä.
Kun juomaan käytetään valkuaista, on parasta ravistaa juoma ennen jäiden lisäämistä, jotta syntyy parempi vaahto.
Lisää jäät ja ravista uudelleen. Siivilöi juoma jäillä täytettyyn drinkkilasiin.
Koristele kuivatuilla punajuurilastuilla ja appelsiininkuorella.
Resepti: Jesse Auvinen
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous