Punajuurikauratto
Punajuurikauratto valmistetaan risoton tapaan punajuurista ja kaurahelmistä. Veikeän pinkki kauratto sopii lisukkeeksi tai kasvisruoaksi sellaisenaan.
Ainekset
Punajuurikauratto:
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 iso punajuuri
- 2 dl kaurahelmiä
- 1 dl beluga-linssejä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl jauhettua juustokuminaa
- 2 dl kasvislientä
- 2 dl kookosmaitoa
Valmistusohje
Punajuurikauratto tehdään helposti näin:
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta punajuuret ja kuullota öljyssä sipulien kanssa. Lisää kaurahelmet, linssit, mausteet, kasvisliemi ja kookosmaito.
2. Hauduta punajuurikauratto miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia kunnes kaura on kypsää. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Katso myös: Broccolini-porkkanakauratto
Katso myös Kotiliesi.fi: Kurpitsaohratto ja paahdettu parsakaali
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous