
Punajuuriuuniwokki
Punajuuriuuniwokki kypsyy kätevästi uunissa, kun kaikki raaka-aineet ladotaan vuokaan kerroksittain. Liemi saa makua hoisinkastikkeesta, limetistä ja inkivääristä. Kasvisversion saat korvaamalla broilerin savutofusuikaleilla, härkiksellä, nyhtökauralla tai mifusuikaleilla.
Ainekset
Punajuuriuuniwokki
- 2 rkl rypsiöljyä
- 125 g täysjyväriisinuudeleita
- 2 (300 g) keitettyä punajuurta
- 1 pkt (350 g) tuoreita wokkivihanneksia
- 300 g broilerin sisäfileetä
- 1 tl suolaa
Kastike
- 2 dl vettä
- 1 dl hoisinkastiketta
- 1 limetin mehu
- 1 rkl inkiväärimurskaa tai raastettua inkivääriä
Lisäksi
- 1 ruukku korianteria
- 1 dl suolapähkinöitä
Valmistusohje
Punajuuriuuniwokki tehdään helposti näin:
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka (noin 20 cm x 30 cm) öljyllä.
2. Revi nuudelikerät puoliksi ja aseta vuoan pohjalle. Lisää lohkoiksi leikatut punajuuret, wokvihannekset ja broilerin sisäfileet. Ripottele päälle suolaa.
3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä punajuuriuuniwokki uunin keskitasolla 20 minuuttia. Lisää päälle hienonnettua korianteria ja suolapähkinöitä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Nuudelit x 3: helpot ja nopeat reseptit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous