Kasvispasta
Tämä välimerellinen pasta on valmista alle puolessa tunnissa. Maittavan kasviksista tehdyn pasta-aterian jälkeen olo pysyy pitkään kylläisenä.
Ainekset
- 1 munakoiso
- 1 Kesäkurpitsa
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- lehtipersiljaa
- 300 g pienikokoista täysjyväpastaa, esim. penne
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl kokojyvä Dijon-sinappia
- 1 tl ruokosokeria
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Lisäksi
- hienonnettua tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota kasvisten kanssa öljyssä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit ja hienonnettu lehtipersilja. Anna kasvisten kypsyä pannulla meheväksi kastikkeeksi.
2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Sekoita öljystä, sinapista ja mausteista kastike. Valuta pasta ja lisää joukkoon kastike sekä kasvikset. Lisää runsaasti tuoretta basilikaa.
Kommentit
p
Kommentit
p
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous