Roquefortkastike
Roquefortkastike maistuu parhaiten lihan kylkiäisenä. Tällä reseptillä valmistat sen kätevästi itse.
Ainekset
- 1 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 rkl valkoviiniä
- 2 dl kermaa
- 75–100 g Roquefortia
- mustapippuria
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Roquefortkastikesopii hyvin ruokalajien seuraksi, joissa ei itsessään ole kovinkaan paljon makua. Kokeile vaikka naudanlihapihvin tai broilerin seurana.
1. Sulata voi ja sekoita joukkoon jauhot. Lisää viini ja kerma hyvin sekoittaen, anna kiehua 5–10 minuuttia. Murenna sekaan juusto ja sekoita tasaiseksi. Mausta.
Katso myös:
Sinihomejuustokastike pastalle
Päärynä-Roquefortpiirakka
Kotiliesi.fi: Sinihomejuustot
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous