Ruis-raparperipaistos
Ruis-raparperipaistos on helppo ja herkullinen jälkiruoka.
Ainekset
- 1 l raparperipaloja
- 4 rkl sokeria
- 1 tl kanelia
- 100 g laktoositonta kasvimargariinia (60 % rasvaa)
- 0.5 dl juoksevaa hunajaa
- 4.5 dl ruishiutaleita
- 0.5 tl kardemummaa
Valmistusohje
1. Levitä raparperipalat piirakkavuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeri ja kaneli.
2. Sulata margariini. Sekoita keskenään margariini, juokseva hunaja, ruishiutaleet ja kardemumma.
3. Ripottele ruisseos raparperien päälle ja paista 175-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes paistos on saanut hieman väriä pintaan.
4. Tarjoile haaleana (kaura)vaniljakastikkeen tai (soija)jäätelön kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous