Savukalalla täytetty tomaatti
Tomaattikauden aikaan savukalatahna sekoitetaan tomaatin sisuksen joukkoon ja salaattimainen tomaattikuppi nautitaan pieneksi huikopalaksi. Terttutomaatin kannat pitävät kalatahnan viileänä.
Ainekset
- 2 dl perattua ja ruodotonta savusilak- kaa, savumuikkua tai nieriää
- 1 dl majoneesia (valmiina)
- 1 tl sinappia
- 1 tl piparjuurta
- 1 pieni nippu ruohosipulia
- 1 pieni nippu tilliä
- 1 tl sinapinsiemeniä
- 1 tl kuivattua rakuunaa tai tuoreena 4 lehteä
- 4 kookasta tomaattia
pinnalle:
- 1 sitruunan mehu
- sinapinsiemeniä
Valmistusohje
Koverra tomaatti ja silppua sisus tillin ja ruohosipulin kanssa. Pilko ruodottomaksi perattu savukala. Sekoita joukkoon sinappi, majoneesi ja raastettu piparjuuri sekä rakuuna.
Täytä kupit kalaseoksella ja pirskota pintaan sitruunanmehu. Sinapinsiemenistä tulee kirpeä puraisulisä.
Tomaatit voi täyttää myös näin:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous