Reseptit

Sinihomejuustotäytteiset punaviinipäärynät

10.12.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Sinihomejuustolla täytetyt ja balsamicosiirapilla maustetut punaviinipäärynät ovat joulupöydän makeansuolaiset herkut.

Ainekset

2 isoa päärynää
2 dl punaviiniä
1 dl appelsiinimehua
3/4 tummaa sokeria
sinihomejuustoa
balsamicosiirappia

Valmistusohje

1. Kuori ja halkaise päärynät, poista siemenkodat. Keitä päärynät kypsiksi sokerilla maustetussa viini-mehuliemessä. Anna jäähtyä liemessä.
2. Lisää päärynöiden pinnalle pala juustoa ja valuta päälle balsamicosiirappia.

Katso myös:

Punaviinissä haudutetut päärynät, Ruoka.fi

Päärynät Amaronessa, Ruoka.fi

Punaiset päärynät ja sabayonkastike, Kotiliesi.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *