punaviinipäärynät ja sinihomejuusto
Yhdistä makeaa ja suolaista.
Reseptit

Sinihomejuustotäytteiset punaviinipäärynät

Sinihomejuustolla täytetyt ja balsamicosiirapilla maustetut punaviinipäärynät ovat joulupöydän makeansuolaiset herkut.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 isoa päärynää
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 dl appelsiinimehua
  • 3/4 tummaa sokeria
  • sinihomejuustoa
  • balsamicosiirappia

Valmistusohje

1. Kuori ja halkaise päärynät, poista siemenkodat. Keitä päärynät kypsiksi sokerilla maustetussa viini-mehuliemessä. Anna jäähtyä liemessä.
2. Lisää päärynöiden pinnalle pala juustoa ja valuta päälle balsamicosiirappia.

Katso myös:

Punaviinissä haudutetut päärynät, Ruoka.fi

Päärynät Amaronessa, Ruoka.fi

Punaiset päärynät ja sabayonkastike, Kotiliesi.fi

X