Sinihomejuustotäytteiset punaviinipäärynät
Sinihomejuustolla täytetyt ja balsamicosiirapilla maustetut punaviinipäärynät ovat joulupöydän makeansuolaiset herkut.
Ainekset
- 2 isoa päärynää
- 2 dl punaviiniä
- 1 dl appelsiinimehua
- 3/4 tummaa sokeria
- sinihomejuustoa
- balsamicosiirappia
Valmistusohje
1. Kuori ja halkaise päärynät, poista siemenkodat. Keitä päärynät kypsiksi sokerilla maustetussa viini-mehuliemessä. Anna jäähtyä liemessä.
2. Lisää päärynöiden pinnalle pala juustoa ja valuta päälle balsamicosiirappia.
Katso myös:
Punaviinissä haudutetut päärynät, Ruoka.fi
Päärynät Amaronessa, Ruoka.fi
Punaiset päärynät ja sabayonkastike, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous