8.5.2012

Sitruskiisseli

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

5 dl satsumoista puserrettua mehua
1 purkki säilykemandariineja
2 rkl perunajauhoja
1-2 kuorittua satsumaa
1 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Puserra satsumoista mehu ja kaada kattilaan. Valuta myös säilykemandariinien liemi purkista kattilaan. Tarkista mehun makeus ja mausta tarvittaessa ripauksella sokeria. Lisää perunajauhot ja kuumenna mehua, kunnes se kiehahtaa ja sakeutuu kiisseliksi.

2. Lisää sekaan sekä tölkkimandariinit että tuoreet, viipaloidut satsumat. Ripauta pinnalle vähän sokeria, ettei kiisseliin tule kuorta.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *