20.4.2017

Sitruuna-lohipasta

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Vesa Tyni

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Sitruunainen lohipasta on erittäin nopea valmistaa ja sopii siksi kiireiseen arkeen.

Ainekset

200 g gluteenitonta kikhernetagliatellea
3 rkl oliiviöljyä
400 g lohifileetä kuutioina
2-3 tl sitruunan raastettua kuorta
1/2 sitruunan mehu
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
3 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista lohet nopeasti.

3. Lisää sitruunamehu ja raastettu kuori sekä suola, mustapippuri ja salvia.

4. Kääntele nopeasti joukkoon keitetty pasta. Tarjoile heti.

Lisää kalaisia pastaruokia:

tuorekurkkupastaa_ja_savulohta

Tuorekurkkupastaa ja savulohta

lohi-pinaattipasta

Lohi-pinaattipasta

lohi-pastavuoka

Lohi-pastavuoka

Kotiliesi.fi: Kermainen lohi-rucolapasta

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi