Sormisalaatit
Ainekset
- 100 g sinihomejuustoa murustettuna
- 50 g saksanpähkinöitä hienonnettuna
- 100 g viinirypäleitä puolitettuina
- 2-3 rkl ranskankermaa
- 1 rkl sitruunamehua
- suolaa ja mustapippuria
- 2 kerää minisalaattia
koristeluun
- 20 g saksanpähkinärouhetta
Valmistusohje
Sormisalaatit ovat mukava naposteltava juhliin tai vaikkapa koti-iltaan. 1.
Sekoita kulhossa sinihomejuusto, pähkinärouhe ja viinirypäleet. Lisää joukkoon ranskankerma ja sitruunamehu. Sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja mausta mustapippurilla.
2. Irrottele minisalaatin lehdet ja levitä ne vadille.
3. Pienimmät sisälehdet voit hienontaa ja sekoittaa sinihomejuustopähkinäseokseen.
4. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja ripottele pinnoille pähkinärouhetta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous