Reseptit

Sormisalaatit

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g sinihomejuustoa murustettuna
  • 50 g saksanpähkinöitä hienonnettuna
  • 100 g viinirypäleitä puolitettuina
  • 2-3 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 kerää minisalaattia

koristeluun

  • 20 g saksanpähkinärouhetta

Valmistusohje

Sormisalaatit ovat mukava naposteltava juhliin tai vaikkapa koti-iltaan. 1.

Sekoita kulhossa sinihomejuusto, pähkinärouhe ja viinirypäleet. Lisää joukkoon ranskankerma ja sitruunamehu. Sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja mausta mustapippurilla.

2. Irrottele minisalaatin lehdet ja levitä ne vadille.

3. Pienimmät sisälehdet voit hienontaa ja sekoittaa sinihomejuustopähkinäseokseen.

4. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja ripottele pinnoille pähkinärouhetta.

X