11.4.2012

Toast Skagen

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 viipaletta vaaleaa tai tummaa paahtoleipää
200 g isoja kuorittuja katkaravunpyrstöjä
0.5 dl majoneesia
tilkka sitruunamehua
1 rkl chiliketsuppia
silputtua tilliä ja/tai punasipulia
mustapippuria

koristeeksi

80–100 g muikunmätiä
tilliä

Valmistusohje

1. Sulata katkaravut siivilässä. Painele ylimääräinen neste kevyesti pois pyrstöistä. Silppua katkaravut karkeasti. Sekoita silppuun majoneesi ja mausta sitruunalla, chiliketsupilla, punasipulilla, tillillä sekä pippurilla.

2. Poista leivistä kuoret ja paista viipaleet kullanruskeiksi voissa. Nosta leivät lautasille ja lisää päälle katkarapuseos. Koristele tillitupsuilla ja reilulla lusikallisella mätiä.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi