Tonnikala-nuudelisalaatti
Tonnikala-nuudelisalaatti valmistuu vikkelästi pikanuudeleista ja purkkitonnikalasta. Salaatti on koukuttavan hyvä herkku vaikka lounasevääksi.
Ainekset
Tonnikala-nuudelisalaatti
- 2 pkt (150 g) pikanuudeleita, esim. ravunmakuisia
- 2 rkl öljyä
- 1 prk (200 g) MSC-tonnikalapaloja öljyssä
- 1 limetin mehu
- 1 l tuoretta pinaattia
- 20 g kirsikkatomaatteja
- 2 pientä suippopaprikaa
- 1 dl korianteria hienonnettuna
Valmistusohje
Tonnikala-nuudelisalaatti tehdään helposti näin:
1. Sekoita nuudelipussien maustesekoitukset öljyyn kulhossa.
2. Keitä nuudelit kypsiksi vedessä. Valuta nuudelit ja sekoita mausteöljyyn. Sekoita joukkoon valutetut tonnikalapalat. Mausta limetin mehulla.
3. Huuhdo pinaatit, tomaatit ja paprikat. Puolita tomaatit, leikkaa paprikat viipaleiksi. Kokoa tonnikala-nuudelisalaatti sekoittamalla kasvikset ja hienonnettu korianteri nuudelien joukkoon.
Vinkki! Halutessasi voit korvata tonnikalapurkillisen suomalaisella luonnonkalasäilykkeellä, kypsillä pavuilla, savutofusuikaleilla tai kypsällä broilerilla.
Katso myös: Koko perheen kana-nuudelisalaatti
Katso myös Kotiliesi.fi: Aasialainen varhaiskaali-nuudelisalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous