Uunipuikulat ja joulujuurekset
Tarjoa uunijuurekset paistin tai fileen lisäkkeenä.
Ainekset
- 600 g Lapin puikulaperunoita
- 4 rkl rypsiöljyä
- 1 punasipuli
- 2-4 porkkanaa
- 1 pieni lanttu
- 2-4 punajuurta
- pari oksaa rosmariinia
- 1/4 tl hienoa merisuolaa
- 1/4 tl vastarouhittua pippuria
Valmistusohje
1. Pese perunat puhtaiksi ja leikkaa veneiksi, kuori sipuli ja juurekset ja lohko reiluiksi paloiksi.
2. Öljyä kasvispalat ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle, ripottele mausteet päälle.
3. Paista 40–45 minuuttia 200 asteessa ja tarjoa paistin tai fileen lisäkkeenä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous